8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Ergani'de soyguncular yakalandı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde aynı gün içinde iki ayrı kuyumcu dükkanında meydana gelen ve biri soygun, biri yaralama ile sonuçlanan olayların ardından hırsızlık zanlılarından ikisi yakalanırken 3 zanlı kaçmayı başardı. Hırsızlık olayları sırasında bir kuyumcuyu silahla ağır yaralayan şahsı yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Ergani ilçesinde Dicle Caddesi üzerinde bulunan Vedat Çetin'e ait kuyumcu dükkanını soyan zanlılardan ikisi, polisin yakın takibi sonucu Mardin plakalı yolcu minibüsüyle kaçmaya çalışırken Diyarbakır girişinde yakalanırken, zanlılardan 3'ü ise kaçtılar. Vedat Çetin'e ait kuyumcu dükkanı, Cuma namazı saatinde içeride kimsenin olmadığı anda, Mardin plakalı yolcu minibüsüyle dükkanın önünde kamuflaj yapan kişiler tarafından soyulmuştu. Ergani polisinin olay sonrasında yaptığı geniş çaplı çalışmaların ardından tespit edilen zanlılardan A.A. ile F.E. Diyarbakır girişinde yakalandılar. Kuyumcu dükkanını soydukları gerekçesiyle yakalanan iki zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polisten kaçmayı başaran 3 zanlının yakalanması için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Mustafa Yıldırım adlı kuyumcuyu silahla ağır yaralayan kimliği belirsiz şahısın yakalanması için çalışmalar ise devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 14:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adar welat IP: 78.161.156.xxx Tarih : 24.02.2009 12:20:33

millet işsizlikten dolayı çareyi bu tipteki yaşam mücadelesine dönüştürüyor. iş imkanları arttırılsın o zaman görelim. bence iyi yapmışlar...