7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Ergani'de Telekom yenileme çalışması

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Türk Telekom İşletme Şefi Şükrü Kınık, ilçede 1987 yılından kalma şehir şebekelerinin tümünü yenileme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Söz konusu projeye 800 bin TL kaynak ayrıldığını kaydeden Türk Telekom Ergani İşletme Şefi Şükrü Kınık, 2 yıl sürecek çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçedeki şebekelerin Avrupa standardına uygun olacağını söyledi.

İlçede 22 yıllık şebekelerin yer altından geçirilerek yenilenmesi durumunda abonelerin daha iyi ve hızlı internet hizmeti alacaklarını belirten Kınık, "Günümüzde modern şehir estetiğine uygun olmayan direkler ortadan kalkacak, şebekeler Avrupa standartlarına uygun olarak yer altından geçirilecektir.

Şirketimizin, müşteri odaklı, güvenilir, sorumlu ve özverili politikası ile gücümüzü takım çalışmasından aldığımız enerjiyle bu projeyi kısa zamanda tamamlayarak halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktayız. Özellikle ilçe dışında yeni yapılan site ve konutlar ile yeni Devlet Hastanemizin altyapıları son derece titiz bir şekilde yapılmaktadır" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 16:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akif IP: 188.57.7.xxx Tarih : 12.08.2009 03:19:27

erganı telekom 50 yıllık koylerınızın sebekesı yokken neden yenı yapılan konutlara sebeke cekıyor. bu koylerın ınternet yada telefon kullanmaya ıhtıyacımı yok neden telefon hatı cekmıyor koylerıne  bılmediğimiz bır sey varsa mumkunse acıklayabılırler mı telekom hızmet amacımı guduyor yoksa kar amacımı ............