5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Eşini bıçaklayarak öldürdü

Diyarbakır'da bir kişi, kumar borcu nedeniyle tartıştığı karısının ağzını bağladıktan sonra 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Gece Bağlar Beldesi'nde V.A, evinde bir çocuk annesi eşi Gülsüm A. (39) ile kumar borcu yüzünden tartıştı. Tartışma sırasında bezle eşinin ağzını bağlayan V.A, Gülsüm Atar'ı göğsünden 4 kez bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan V.A'nın sorgusu sürüyor.

“BİLEZİKLERİNİ İSTEMİŞ”

Gülsüm A'nın ağabeyi Mehmet Sait A, kardeşinin 4 yıl önce görücü usulüyle V.A. ile evlendiğini belirterek, şunları anlattı:

“Evliliğinde sorun yaşadığını bilmiyorduk. V.A'nın bin lira kumar borcu varmış. Kumar borcunu ödemek için Gülsüm'den bileziklerini istemiş. Bu nedenle aralarında tartışma çıkmış. Daha sonra sesi çıkmasın diye ağzını bezle bağlayıp, 4 yerinden bıçaklamış.

Haberi alınca şok olduk. V.A'nın hak ettiği cezaya çarptırılmasını istiyoruz. Bu cinnet değildir. Planlı bir cinayettir.”

“KARDEŞİMİN ASILMASINI İSTİYORUM”

V.A'nın ağabeyi Askeri A. ise kardeşinin sürekli kumar oynadığını belirterek, “Onu kumar oynamaması için çok uyardım. Hatta oynadığı yerlere gidip kumar oynatmamalarını rica ettim. Gülsüm çok iyi bir kadındı. Ona çok üzüldük. Ailesinin yüzüne nasıl bakacağız. Kardeşimin asılmasını istiyorum. 8 aylık bebeği annesiz kaldı” dedi.


a.a
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 17:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?