5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Eskişehir mesaisi başladı

TFF 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynanacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Bugün Seyrantepe Kompleksi'nde yaptığı çalışmaya düz koşu ile başlayan Yeşil-kırmızılı takım kültür fizik, taktiksel ağırlıklı yarım saha maç ile antrenmanını tamamladı.


Diyarbakırspor yönetiminin yaptığı açıklamada, futbolculara Malatyaspor maçının primi olan 2 bin YTL'nin bugün ödeneceği bildirildi.


Antrenör Mehmet Budakın, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçında rakiplerinden çekinmediklerini belirterek, "Maçı kazanmak için ofansif futbolu oynayacağız. Bizim için önemli olan bu deplasmanımızdan başarılı bir sonuçla dönmek. Kadromuzda cezalı olan Serkan Özsoy dışında eksik ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Futbolcularımıza güveniyorum. Diyarbakırspor olarak art arda iki maç kazanırsak ligde havamız bambaşka olur. Diyarbakır'daki idmanlarımızı Cuma günü tamamlayıp Cumartesi sabahı
Eskişehir'e gideceğiz. Takım olarak moral ve motivasyon açısından iyi bir seviyedeyiz. Deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


Diyarbakırspor takımının 2. kaptanı Kaleci Atilla, deplasmandan galibiyetle dönmek istediklerini söyleyerek, "Bunun içinde tüm gücümüzle savaşacağız. Kendimize olan güvenimiz tamdır. Tüm arkadaşlarımız öz veri ile çalışıyor.Geçen hafta seyircisiz oynadığımız maçta galip geldik. Bu haftada da deplasmandan galibiyetle dönersek durumumuz biraz düzelir. Diyarbakırspor'un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Her şeyin düzeleceğine inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 13:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?