5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Esnaftan örnek davranış

Diyarbakır'da gıda toptancılığı yapan bir esnaf, belediyeden işyerindeki tarihi geçmiş gıdaların imha edilmesini isteyerek, örnek bir davranış sergiledi. 

Diyarbakır'da faaliyet gösteren "Serhat Ticaret" adlı gıda şirketi, örnek bir davranış sergiledi. Gıda toptancılığı yapan şirket, Bağlar Belediyesi Zabıta ekiplerinden ellerinde bulunan tarihi geçmiş gıdaları imha etmelerini istedi. İşyeri sahibinin talebi üzerine belediye zabıta ekipleri, tarihi geçmiş gıdaları imha etmek üzere çöp sahasına götürdü. 

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürü Seyit Narin, bu örnek davranışın insan vicdanını rahatlattığını ifade ederek, "Serhat Ticaret, tarihi geçmiş gıdaların imhası için bizden yardım istedi. Biz de belediye olarak kendisini yalnız bırakmadık. Bu, insani bir duyarlılıktır. Belediye olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Diğer esnaflardan da bu duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz" dedi. 

Gıda şirketinin sahibi İhsan Kılıç ise, ellerinde bulunan bin 800 koli pastayla 250 kutu bisküviyi zabıta ekipleriyle birlikte imha edeceklerini belirterek, "Elimizde bulunan tarihi geçmiş gıdaları imha etmek için belediyeye haber verdik. Belediye de bize bu konuda yardımcı oldu" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 18:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?