4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Eylemler sıktı mankenlere hücum

Wella firmasının kuaförlere yönelik ’2005 Trend Vision’ eğitim seminerleri kapsamında Diyarbakır’a gelen ünlü mankenler Şenay Akay ve Ebru Destan, yılın saç modellerini tanıttı. Kuaförlük mesleğinin gelişimine destek veren Wella’nın ’2005 Trend Vision’ projesi çerçevesinde bu yıl tüm dünyada ’İsyankar’, ’Yapıcı’, ’Naif’ ve ’Aşk’ olmak üzere 4 yeni akım belirlendi.

Bu akımı kuaförlere tanıtmak ve saçlardaki yansımalarını göstermek amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim seminerleri düzenleyen Wella’nın ilk semineri, Diyarbakır’da ünlü mankenler eşliğinde gerçekleşti. Dün akşam saatlerinde Malabadi Otel’de eğitim semineri çerçevesinde düzenlenen saç tanıtım defilesi, Diyarbakır ve bölge kuaförlerinin katılımıyla yapıldı.

Türkiye’nin önde gelen kuaförlerinden Yıldırım Özdemir’in, Trend Vision çerçevesinde belirlenen akımları kesim, boyama ve şekillendirme yaparak uygulamalı örneklerle anlattığı seminere aralarında Şenay Akay ve Ebru Destan’ın da bulunduğu modeller 4 ayrı trendi, farklı saç tasarımlarıyla tanıttı. Wella 2005 Trend Vision eğitim seminerleri, Diyarbakır’dan sonra İzmir, Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin, Trabzon ve Samsun’da sürecek.

Seminere katılan kuaförler, dünyayı yakından izleyerek mesleki gelişimlerine katkıda bulunurken, Eylül ayında İstanbul’da düzenlenecek olan Wella Trend Vision Yarışması’na katılma şansı da elde edecekler. Trend Vision 2005’i takip eden profesyonellerin saç şovlarını sergileyeceği İstanbul’daki finalde birinciliği kazanan kuaför, çeşitli armağanlarla ödüllendirilmenin yanı sıra 21-24 Ekim 2005 tarihleri arasında Londra’da düzenlenecek Trend Vision Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme olanağı da bulacak. 1997 yılından bu yana düzenlenen Trend Vision, dünyanın önde gelen saç tasarımı yarışmalarından biri olarak biliniyor. Başvurular, Temmuz ayı başına kadar devam edecek.

Seminer, Güneydoğulu kuaförler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2005 Perşembe 15:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?