8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Faciaya kıl payı

Diyarbakır'da meydana gelen kazada virajı alamayan bir otomobil, önce kaldırımda bulunan ağaca çarptı sonra markete girdi. Market önünde oturan vatandaşlar kazadan son anda kurtulurken, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadılar.

Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Bağlar İlçe Alay semtinde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 31 F 7649 plakalı özel bir otomobil İskanevleri havaalanı istikametine giderken, hızını alamayarak sağ tarafta bulanan kaldırım zerindeki ağaca çarptı. Ağacı kökünden söken araç, daha sonra hızını alamayarak markete daldı. Market önünde oturan vatandaşların ucuz atlattığı kazada araç sürücüsü yaranırken, olayda şans eseri can kaybı olmadı.

Yaralanan araç sürücüsü ambulans ile Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazada bir araçta da hafif şekilde hasar meydana geldi. Olay anında markette bulunan vatandaşlar bir anda neye uğradıklarını şaşırdıklarını ifade ederek, ucuz atlattıklarını söylediler. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 11:14:43
Güncelleme :8 Haziran 2009 Pazartesi 11:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?