8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Fenerbahçe'yi yenme hazırlığı

Diyarbakırspor, Pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken Diyarbakırspor, Pazartesi günü karşılaşacağı Fenerbahçe'yi de yenmenin planlarını yapıyor.

Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-kırmızılı takım antrenmanın basına açık bölümünde koşu, kültür-fizik, açma-germe hareketleri ile birlikte topla çeşitli çalışmalar yaptı. Yeşil-kırmızılı futbolcular kıran kırana geçen çift kale maçta ise kalelere gol yağdırdılar. Çift kale maçın bir bölümünde ise teknik taktik ağırlıklı ceza atışları yapıldı.

Diyarbakırsporlu futbolcu Erdal Güneş, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu hafta kendi sahamızda ikinci maçımızı oynayacağız. Gerçekten ligin iyi takımlarından birisiyle oynuyoruz. Bunun farkındayız. Çalışmalarımız o doğrultuda oluyor. Geçen hafta çok anlamlı ve iyi bir galibiyet aldık.

Neticesinde hedefimiz Pazartesi günü Fenerbahçe'yi buradan puansız göndermektir. Kolay olmayacak ama bizde iyi bir takım olduk. Yavaş yavaş daha iyi olacağız. Bu ilk haftalarda alınan puanlar bizim için dezavantajdır. İlerde bizi rahatlatacak. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle de Fenerbahçe'yi evine puansız göndereceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Çetin Sümer de yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe güçlü bir ekip, Turkcell Süper Lig'in kuvvetli takımlarından birisi. Biz mücadelemize devam ediyoruz. İyi bir sonuç alacağımızı tahmin ediyorum. Her şeyin hayırlısı. Taraftarlarımızla bir toplantı yaptık, onlardan en büyük beklentimiz, Diyarbakır'a yakışır bir şekilde gelip takımlarına destek versinler.

Taşkınlık yapmadan. Sonuç ne olursa olsun kulüplerine zarar getirici şeylerden uzak dursunlar. Misafir takım yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayacağız. Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı hemşerimiz. Geçmişte olan şeyleri bir tarafa bırakmak gerekir. Yapıcı ve birleştirici olmamız lazım. Sporun barış ve kardeşlik göstergesini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 15:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?