7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Film gibi takip!

DİYARBAKIR'DA UYUŞTURUCU YÜKLÜ ARACA AMANSIZ TAKİP

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motosikletli Polis Timler Büro Amirliği ekipleri tarafından Silvan yolu istikametinde bir araca yapılan operasyonda 91 kilo 850 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Motosikletli Polis Timler Büro Amirliği ekipleri gece saat 21.00 sıralarında Silvan yolu Diyarbakır istikameti A.Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında uygulama yaptı. Ekipler uygulama noktasına 100 metre mesafede, kontrol noktasını fark ederek geldiği istikamete U dönüşü yaparak kaçmaya başlayan bir aracı fark etti. Kaçan otonun peşinden siren çalıp, durması yönünde megafonla ikazlarda bulunulurken sürücünün yapılan bu uyarıları dikkate almayarak kaçmaya devam etmesi üzerine; önce ikaz

mahiyetinde 3-5 el havaya, durmaması üzerine de iyice yaklaşılarak yandan arka tekerlerine birkaç el ateş edildi. Arka lastikleri patlayan araç, jant üzerinde tali bir yola girerek Bağpınar köy meydanına kadar geldi. Burada çıkmaz bir sokak içerisinde sokak lambasına çarparak durabilen araçtan inerek kaçmaya çalışan 1 şahıs, Yunus Timleri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Kaçmaya çalışan şahsın kullandığı '63' plaka sayılı araç içerisinde yapılan detaylı aramada; 3 tanesi arka koltukta, 1

tanesi bagajda olmak üzere toplam 4 çuval esrar maddesi ele geçirildi. Ölçüm sonrasında çuvallar içerisinde toplamda 91 kilo 850 gram esrar maddesinin bulunduğu, aracın yapılan sorgulamasında da "Trafikten Men" kaydının olduğu öğrenildi.

Yakalanan şahıs ve ele geçirilen malzemelerin, gerekli tahkikat için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne teslim edildiği belirtildi.

DİYARBAKIR'DA UYUŞTURUCU YÜKLÜ ARACA AMANSIZ TAKİP
DİYARBAKIR'DA UYUŞTURUCU YÜKLÜ ARACA AMANSIZ TAKİP
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 11:25:04
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 19:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?