7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Futbolcu alacakları 7 milyon TL

DİYARBAKIRSPOR'DA FUTBOLCU ALACAKLARI 7 MİLYON TL

Diyarbakırspor'da futbolcuların alacaklarının 7 milyon TL olduğu belirtildi.

Diyarbakırspor'da eşyaların haciz edilmesinden sonra önceki gün TFF'ye alacakları için başvuran 13 futbolcudan sözleşmesi devam edenlerin serbest kalacağı bilgisi alındı. Kulüpte alacağı olan, Musa Büyük, Hakan Güler, Abdullah Çetin, Osman Kurtuldu, Erdal Güneş, Ufuk Bayraktar, Erhan Şentürk, Barış Ataş, Gökhan Tokgöz, Metin Aktaş, İbrahim Ulüm, Burak Karaduman, Adnan Güngör alacakları için TFF'ye başvurduğu öğrenildi.

Diyarbakırspor'lu Barış Ataş, kulübe gelir kazandırmak için sezon bitmeden bir yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, "Birçok transfer teklifi aldım. Kimse karşısında muhatap bulamadı. Yönetimimden beni isteyen kulüplerden birisine vermelerini istedim. Ama dikkate alan olmadı. Çok üzgünüm. Diyarbakırspor kulübünde 240 Bin TL alacağım bulunuyor. Bizlerde profesyonel oyuncularız. Geçimimizi futboldan sağlıyoruz. Bu kulüpte yetiştim Manevi borcumu da ödedim zannediyorum. Bende diğer arkadaşlarım gibi alacağımı tahsil etmek istiyorum" dedi.

Diyarbakırsporlu oyuncular Ufuk Bayraktar, Metin Aktaş ile Erhan Şentürk, kulüplerinin içinde bulunduğu zor duruma çok üzüldüklerini belirterek, "Hiç bir zaman için böyle bir sorun yaşamamıştık. Üzgünüz, bizlere alacağımız için TFF'ye başvurduk" diye konuştu.

Alınan bilgiye göre Diyarbakırspor'da yalnızca Kamerunlu futbolcu Thierry Tazemeta'nın alacağı olmadığı öğrenildi

DİYARBAKIRSPOR'DA FUTBOLCU ALACAKLARI 7 MİLYON TL
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 15:53:04
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 16:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?