3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Futbolcular öğrencilerle biraraya geldi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da yönetim kurulu üyeleri ve Yeşil-kırmızılı futbolcular, Bismil ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileriyle biraraya geldi.

Bismil ilçesindeki öğretmen evinde düzenlenen panele Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren, yöneticilerinden Ömer Serdar Çimen, Halit Ensarioğlu, Suat Önen, Bismil Kaymakam Vekili Hasan Tanrıseven, Yeşil-kırmızılı takımın futbolcularından İlhan Var, Selçuk Yıldırımkaya, Bahadır Sekizkardeş ve Çağatay Tekin katıldı.
Panelde konuşan Bismil Kaymakam Vekili Hasan Tanrıseven, "Diyarbakırspor yönetimi ve futbolcularının, ilçemize gelmesi sevindirici bir olay. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren ise, "Diyarbakırspor'un başına 40 gün önce geldik, 12 milyon YTL borcu olan kulubümüzün hiçbir geliri bulunmamakta. Yönetim olarak hedefimiz, Diyarbakırspor'a tesis kazandırmakla beraber, kalıcı gelirler sağlamak. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek çok iyi bir duruma geleceğiz. Yönetimimizin tek hedefi, kulübün başarıları yakalamasını sağlamak" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Öktüren ile futbolcular, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Toplantı sonunda ise Başkan Öktüren, yöneticiler, futbolcular ve Kaymakam Vekili Tanrıseven tarafından öğrencilere Diyarbakırspor forması dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 18:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ipek kaptan IP: 88.229.52.xxx Tarih : 23.02.2008 22:03:35

merhaba çağatay seni çok seviyorum ben de diyarbakırlıyım seni bismilde gördüm.öğretmene karşı konuşmaların çok güzeldi.başarılarının devamını dilerim ekle beni msn ne