5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Futbolcular şehri terkediyor!

TFF . Lig'de mücadele eden Diyarbakırsporlu futbolcuların şehri terk ettiği bildirildi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor'un takım kaptanı Serkan Özsoy, ''Futbolcular Diyarbakır'ı terk ediyor. Giresunspor maçına kadar alacaklarımız nakit olarak ödenmediği taktirde maçlara çıkmama kararı aldık'' dedi.

Uzun yıllar Türkcell Süper Lig'de mücadele eden, ancak maddi sıkıntılar nedeniyle küme düşen ve bu sezon TFF 1. Lig'de mücadelesini sürdüren yeşil-kırmızlı ekibin kaptanı Serkan Özsoy,bugüne kadar kendilerine verilen hiç bir sözün yerine getirilmediğini söyledi.

Sezon başından bu yana verilen sözlerin yerine getirilmesi için iyi niyetle beklediklerini belirten Özsoy, ''Ödemelerin yapılacağı söylendi. Ancak hep beklememize rağmen ödeme yapılmadı. Aylardır sıkıntı içinde görev yapıyoruz. Ancak bizim de bakmakla yükümlü olduğumuz ailelerimiz var. Kredi kartı ödemelerimiz ve borçlarımız var. Futbolcular Diyarbakır'ı terk ediyor.

Giresunspor maçına kadar alacaklarımız nakit olarak ödenmediği taktirde de maçlara çıkmama kararı aldık'' dedi. Bazı futbolcuların dün gece kentten ayrıldığını ifade eden Özsoy şöyle dedi:

''Kalan futbolcular da bu gece Diyarbakır'dan ayrılıyor. Teknik yönetim istifa ettikten sonra biz de devam etmeme kararı aldık. 4 aydır maaş alamıyoruz. 12 maç başı, peşinatlar ve geçen seneden kalan 11 maç başı alacağımızın
Giresunspor maçına kadar nakit olarak ödenmesini bekliyoruz. Çek ve seneti beklemeyeceğiz. Nakit ödeme yapılmadığı taktirde bu maç dahil hiç bir maça çıkmayacağız.''

AA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 14:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?