5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Futbolculara bayram izni

Diyarbakırspor'da devre arası nedeniyle futbolculara 23 Aralık'a kadar izin verildi. Yeşil-kırmızılı takımın ikinci yarı hazırlıkları için 24 Aralık'ta Antalya Belek'te toplanacağı ve kampın 15 gün süreceği bildirildi.

Basın Sözcüsü Mustafa Kayhan, "Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmış olsaydık ikinci yarı için büyük bir avantaj elde edecektik.

Ancak deplasmanda Samsunspor'a mağlup olduk. Devre arası nedeniyle futbolcularımıza 23 Aralık'a kadar izin verdik. 24 Aralık'ta Antalya Belek'te toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız. Antalya kampının 15 gün sürmesini planlıyoruz. Burada Cornerspor'un düzenlediği bir turnuvaya da katılacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada Diyarbakırspor'un genç oyuncusu Murat Kayalı, 26-27 Aralık tarihlerinde Sakarya'da Mısır ile özel maçta karşılaşacak 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosuna davet edildi. Genç futbolcu Murat Kayalı, "Milli Takıma çağrıldığım için çok mutluyum. Bana bu görevi layık görüp de milli takıma çağıranlara teşekkür ediyorum. Milli formayı giymek benim için büyük bir gururdur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 18:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?