5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Genç yetenekler, Gençlerbirliği yolunda

Diyarbakır amatör ve futbol okullarında yetişen 8 genç oyuncu, Turkcell Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin davetlisi olarak Ankara'ya gitti.

Diyarbakır'da yetişen gençler büyük takımların merceği altında. Yaşları 15 ile 17 arasında değişen 8 genç futbolcu Gençlerbirliği'nin davetlisi olarak Ankara'ya gitti. Diyarbakır Gençlerbirliği Kulübü ve Futbol Okulu futbolcularından Şakir Çakar, M. Ali Demirtaş, Ahmet Zorlu, Mustafa Bozdaş, Diyarbakır TEDAŞSpor Kulübü'nden Şenol Yandı, Fırat Atlı ve Öz Yıldız Kulübü'nden Süleyman Kaya ile Abdurrahman Bağırtan, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin daveti üzerine Ankara'ya gitti.

Diyarbakır Gençlerbirliği Kulübü ve Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Ömer Çakmak, Diyarbakır'dan Ankara'ya 8 genç oyuncunun Ankara'ya davet edilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Süper Lig takımlarından Gençberbirliği'nin yakın takibe aldığı genç sporcular Ankara'ya davet edildi. Bu yetenekli gençlerimiz geleceğin futbol yıldızları olacaklar. Futbol potansiyeli büyük olan kentimizde her geçen gün hem futbola ilgi artıyor hem de kıymetli gençlerimiz ortaya çıkıyor. Diyarbakır futbolcu yetiştirmekle gurur duymalıdır. Bir de Diyarbakırspor tam anlamıyla bu gençlerimize sahip çıksa ne kadar iyi olacak. Çok sevinçliyiz yeter ki, futbolcularımız kendilerini ispatlayacak alan bulsunlar" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 14:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?