4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Gençlerbirliği Oftaş hazırlıkları sürüyor

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Karşıyaka mağlubiyetiyle kapatan Diyarbakırspor, sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçı hazırlıklarına başladı. Sakat olan Ersin, Burhan, İbrahim, Talip ve Serkan'ın tedavileri ise sürüyor. 

Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan sabah antrenmanında yapılan koşu ve ısınma hareketleri sonrasında 5-2 pas çalışması gerçekleştirildi. Teknik Direktör Kaya, idman sonrası yaptığı açıklamada İzmir'de kötü futbol sergilemediklerini hatırlatarak, "Yalnızca gol şanssızlığı yaşadık. Ama artık Karşıyaka maçını unutmamız gerek. Pazar günü sahamızda önemli bir maç var. Süper Lig yarışında önemli rakiplerimizden Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarına başladık. Sahamızda final niteliğinde bir maç oynayacağız. Pazar gününe kadar her yönümüzle bu maça hazır duruma gelmeliyiz. 

İdmanları Cumartesi sabahına kadar sürdürüp takımı maç saatine kadar kampa alacaklarını anlatan Kaya, "Ligde iddiamızı sürdürmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Moral ve motivasyona ihtiyacımız var" diye konuştu. 

Yeşil-kırmızılı takımın kaptanı Muhammed Ali Kurtuluş ise, Karşıyaka karşısında yaşadıkları şanssızlığı bir daha yaşamak istemediklerini belirterek şöyle konuştu: "90 dakika boyunca süper oynadığımız maçta gol atamayınca sonuç aleyhimize döndü. Alacağımız maçı kaybettik. Çok üzgünüz. İnşallah bunu telafi edeceğiz. Diyarbakırspor'un kadrosu güçlendi, artık bu tip şanssızlıkları yaşamamaya gayret göstereceğiz."
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 15:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?