7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Genel kurul 11 Haziran'da

Olağan genel kurulu çoğunluk nedeniyle 11 Haziran'a ertelenen Diyarbakırspor'da başkan arayışları sürüyor. Yeşil-kırmızılı kulübün eski başkanı Adnan Öktüren, "Diyarbakırspor için görevden kaçmam" dedi. 

Süper Lig'den düşen ve yüklü borcu bulunan Diyarbakırspor'da 11 Haziran tarihinde yapılacak kongre için güçlü listeler ile birlikte güçlü başkan adaylarının ortaya çıkması bekleniyor.

Sezon başında kulüp başkanlığına Abdullah Akyıl'ın, ligin bitimine 11 hafta kala ise Servet Can'ın getirildiği Diyarbakırspor, aldığı başarısız sonuçlarla Turkcell Süper Ligi'nden Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'ne düşmüştü. 

İsmi başkan adayları arasında geçen Diyarbakırspor'u Süper Lig'e çıkaran eski başkan Adnan Öktüren, "Diyarbakırspor vakit kaybetmemeli, bir an önce yönetim sorununu birlik beraberlik içerisinde halletmeli. 'Sen' davası ortada olursa, kulüp zarar görür. Bu kulübe her Diyarbakırlı'nın hizmet etmesi gereklidir. 2 milyon nüfuslu bu kentin takımı, ne üzücüdür ki 2. Lig A Kategorisi'ne düştü. Eğer biraz dikkat edilseydi, 2 galibiyet ile 1 beraberlik, bu takımı kümede bırakırdı. Ben hiçbir zaman Diyarbakırspor için görevden kaçmam, çünkü onunla kader birliği yapmıştık, çok büyük emekler sarf etmiştik, olmayacak şeyleri başarmıştık. Eğer bana bir teklif gelirse, bu kulüp de borçsuz olursa, süper bir yönetim listesinde kim çalışmak istemez ki? Diyarbakırspor Kulübü, yeni yönetimini 11 Haziran tarihinde seçmeli ve gerekli çalışmalara başlamalıdır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 18:23:00
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 18:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?