8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

GGC ödülleri sahiplerini buldu

İHA MUHABİRİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılın başarılı gazetecileri ödül töreni yapıldı. Televizyon haberciliği dalında birinciliğe layık görülen İHA muhabiri Sebat Karabulut ödülünü aldı.

Cemiyet bahçesinde yapılan ödül törenine Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, DTP Diyarbakır Milletvekili Gültan Kışanak, DTP İl Başkanı Fırat Anlı, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan GGC Başkanı Faruk Balıkçı daha sonra ödül alan bütün meslektaşlarını kutladı. Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, ödül alan gazetecileri kutladı.

'Haber' dalında Hürriyet gazetesinden Canan Altıntaş ve Serdar Sunar imzasıyla yayınlanan "Bir babanın töre savaşı"; 'Fotoğraf' dalında, Anadolu Ajansı (AA) Şanlıurfa muhabiri Mehmet Güldaş'ın "Petrole bulandı" fotoğrafı; 'Spor' dalında Diyarbakır Söz gazetesinden Mehmet Kanevi'nin "Tek suçları Diyar'ı sevmek" haberi; 'Radyo' programcılığı dalında 6 Mayıs Radyo Günü nedeniyle yaptıkları yayın nedeniyle TRT Diyarbakır Radyo Müdür yardımcılığı; 'TV Haberciliği' dalında ise İhlas Haber Ajansı'dan

(İHA) Sebat Karabulut'un "Böyle ihmal görülmedi" haberi birinciliğe layık görüldü. İHA muhabiri Sebat Karabulut ödülünü Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'ndan alındı. Gece mahalli sanatçıların verdiği mini bir konserle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 10:37:01
Güncelleme :11 Ekim 2009 Pazar 11:27:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?