4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Göksu'dan sitemkar açıklama

Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Göksu, Samsunspor karşılaşmasından sonra basında söylediği iddia edilen "Medya ve taraftarın Allah belasını versin" sözlerini yalanlayarak, böyle bir açıklamada bulunmadığını söyledi.

Diyarbakırspor’da ligde kalınmasının sevinci sürerken, Kulüp Başkanı Ahmet Göksü’nün medyada yer açıklamalarının yankıları sürüyor. Önceki gün bazı gazetelerin haberlerinde yer alan "Medya ve taraftarın Allah belasını versin" şeklindeki ifadeleri yalanlayan Göksu, böyle bir konuşma yapmadığını söyledi.

Göksu, takımının ligde kalışı ve önümüzdeki hafta yapılacak olan olağan kongre ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Ligde kalacaklarına dair inancının her zaman olduğunu ve bunu herkese de ispatladığını belirten Göksu, "Diyarbakırspor’un ligde kalacağını söylediğim zaman kimse bana inanmamıştı. Zaten Diyarbakırspor’un ligden düşme gibi bir korkusu yoktu. Kalan son 9 maçta çok puan kaybettik. Futbolcu arkadaşlarım cömert davrandılar, çok gol kaçırdılar. Eeğer zamanında bir deplasman galibiyeti alsaydık, bu sıkıntıların hiç birini yaşamazdık. Bizim en rahat alacağımız maç ise Ankara Belediyesi maçıydı. Girdiğimiz gol pozisyonlarını harcadık. Sahamızda oynadığımız Rizespor maçında yine gol kaçırma yarışına girdik. Son Samsupspor deplasmanında aldığımız galibiyetle Diyarbakır halkını sevince boğduk. Sanki şampiyon olduk. Maç sonrası istifa kararı verdim. Şiddetle küfürle bir yere gidilmiyor. Rizespor maçı sonrası küfürler yedik. Ben küfürlere tahammül edemeyen bir kişiyim. Zaten medyaya, hakemlere, takımlara ve seyirciye karşı en ufak kötü bir açıklamam olmadı. Benim hiç kimseyle bir problemim olmadı. Kimseye küfürlü açıklama yapmadım. Bir gazetede benim ’Medya ve taraftarların Allah belasını versin’ ifadelerini kullandığım iddia ediliyor. Ben böyle bir şey söylemedim. Benim medyaya ve seyirciye saygım var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 17:00:41
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 12:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?