7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Gözler Beşiktaş maçına çevrildi

DİYARBAKIRSPOR'DA GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ

Turkcell Süper Ligi'nde son 3 haftaya girilirken, ligde kalma mücadelesini sürdüren Diyarbakırspor'da gözler Beşiktaş maçına çevrildi.

Seyrantepe Kompleksi'nde Teknik Direktör Mehmet Budakın nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular dar alanda 5'e 2 pas ve istasyon çalışmalarının ardından basına kapalı olarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Mehmet Budakın antrenman sırasında oyunculara sık sık uyarılarda bulundu.

Diyarbakırsporlu savunma oyuncusu Ümit Bozkurt, ligde 3 maçlarının kaldığını hatırlatarak, "Artık maçlarımızın hepsini alıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Beşiktaş maçı bu açıdan ilk olacak. Artık bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Beşiktaş maçına kazanmak için çıkacağız. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Dediğim gibi rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Beşiktaş'ı buradan eli boş göndereceğimize inanıyorum. Umudumuz rakiplerin puan kaybetmesine bağlı. Umudumuz matematiksel olarak devam ediyor" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolculardan Burak Karaduman, ligde kalma savaşını devam ettireceklerini söyleyerek, "Tabi ki umut hiç bir zaman bitmez Pazar günü Beşiktaş maçına çıkıp onları yeneceğiz. Haliyle Sıvasspor'unda puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü galip gelip kalma şansımıza davam edeceğiz" diye konuşutu.

DİYARBAKIRSPOR'DA GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ
DİYARBAKIRSPOR'DA GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ
DİYARBAKIRSPOR'DA GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 14:26:05
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 15:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?