7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Gülay'ın yer kahvaltısı keyfi!

Sanatçı Gülay Damlalar, Diyarbakır Valiliği tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat etkinliklerine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Sabah kahvaltısını tarihi Hasan Paşa Hanı'nda yapan sanatçı, kahvaltının ardından han içerisinde bulunan hediyelik eşya mağazalarını gezdi.

Diyarbakır Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Diyarbakır'a gelen sanatçı Gülay, sabah kahvaltısını Diyarbakır'ın tarihi mekanlarından Hasan Paşa Hanında yaptı. Kahvaltıcı Kadir Usta'da kurulan yer sofrasında kahvaltı yapan sanatçı daha sonra tarihi handa bulunan takı ve hediyelik eşya mağazalarını gezdi.

Handa bulunan esnaf tarafından sanatçıya 'Zülfikar kılıcı' olarak adlandırılan kılıç ve çeşitli takılar hediye edildi. Vatandaşlar ise Gülay'la fotoğraf çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülay, Diyarbakırlıların ilgisinden memnun olduğunu söyledi.

Sanatçı Gülay, "Daha önce de Diyarbakır'da 4 konser verdim. Onlar da çok güzeldi. Bu akşamki konser de çok güzel olacak. Bu program çok enteresan geldi bana. Şaka sandım. 6 ay boyunca festival olmaz dedim ama oluyormuş. Güzel bir kadro var. Bilmeyenlerin öğrenmesi için Diyarbakır'a gelmeleri lazım. Burası çok güzel bir şehir. İnsanların kafasında nasıl bir izlenim var bilmiyorum ama
benim kafamdaki izlenim çok farklı. Turistik açıdan çok güzel bir yer. Çok güzel bir han burası. Diyarbakır'ın çok farklı bir enerjisi var. Kahvaltımız çok güzeldi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 16:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?