7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Günde çift antrenman

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Diyarbakırspor, günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Diyarbakırspor'un transferin son gününde kadrosuna kattığı eski Diyarbakırsporlu Celalettin Koçak da çalışmalara katıldı.

Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan sabah idmanında Yeşil-kırmızılı futbolcular kondisyon ve güç toplama çalışmaları yaptılar. Öğleden sonra ise düz koşu ve ısınma hareketleri sonrasında yapılan idmanda futbolcular 5'e 2 pas çalışması ile yarım sahadan oluşan çift kale maç yaptılar. Teknik direktör Ziya Doğan, Dorukkaya'daki çalışmalarına çift idmanla başladıklarını vurgulayarak, "Lige verilen aradan faydalanmak için Dorukkaya'ya geldik.Yoğun bir tempo içerisine girdik. Lige tam kadro ile hazırlanamamıştık.

Şimdi elimize büyük bir olanak geçti. Eksiğimiz yok. Beni sevindirende bu durum oldu. Yeni transferlerimiz de bize uyum sağladı mı işlem tamam. Diyarbakırspor için önemli olan artık ligdir. Hiç bir olumsuzluk olmamalı. Futbolcularımla yaptığım toplantıda, kendilerinden özveri istedim. Hiçbir rakipten çekinmemelerini saha içi ve saha dışı hareketlerine dikkat etmelerini istedim. Zorlu ve çekişmeli geçecek olan bir maraton başlıyor. Her takım birbirini yenmek isteyecek. 12 Eylül'de
deplasmanda oynayacağımız Denizlispor maçına kadar burada kalıp antrenmanlarımızı sürdüreceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 15:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?