7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Güvenlik kriz geçirdi, banka soyuldu

DİYARBAKIR'DA BANKA SOYGUNU

Diyarbakır'da bugün akşam saatlerinde bir bankanın Bağlar Şubesi'ne giren silahlı 5 kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra paraları alıp kaçtılar.

Diyarbakır'da bugün saat 16.30 sıralarında Bağlar Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan banka şubesine giren silahlı 5 kişinin "Bu bir soygundur" demesi üzerine ortalık karıştı.

İçeride bulunan vatandaşların bir anda dışarı koşuşması nedeniyle bankaya giren silahlı soyguncular havaya ateş ederken, bankanın güvenlik görevlisini de uzun namlulu silahın dipçiği ile vurarak etkisiz hale getirdiler. Güvenlik görevlisi İhsan A. olay yerinde kalp spazmı geçirirken soyguncular henüz miktarı belirlenemeyen parayı alarak kayıplara karıştılar. Vatandaşların verdikleri bilgilere göre soyguncuların 5 kişi olduğu öğrenilirken, bankanın güvenlik kamerasının da olmadığı iddia edildi.

Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekibi kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi İhsan A.'yı hastaneye kaldırırlarken, olayla ilgili kent genelinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 18:00:04
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 19:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?