7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Hal esnafının imdadına yetiştiler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, sebze ve meyve halinde; kanalizasyon, yağmur drenaj sistemi ve beton saha düzenleme çalışmalarına başladı. 

Özellikle yağış dönemlerinde oluşan çamur ve su göletlerinden dolayı büyük sıkıntı yaşayan sebze ve meyve hali esnafının imdadına, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yetişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan, sebze ve meyve halinin dahi iyi ve temiz hizmet vermesi için bir dizi çalışma başlattıklarını söyledi. 21 bin metrekarelik alan üzerinde öncelikli olarak zemin kazı çalışmalarının yapıldığını, bununla beraber kanalizasyon ve yağmur sularının birikmesini önlemek için yağmur drenaj sistemi ve son olarak beton saha düzenlemesi çalışmalarının yapılacağını belirtti. 

Diyarbakır'a yakışır bir sebze ve meyve hali için imkanlarını seferber edeceklerini ve çalışmaların kısa sürede tamamlanması için büyük çaba harcayacaklarını belirten Uçan, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için zeminin 1 metre derinliğindeki kazı işlerinin Fen İşleri ekipleri ve makinelerince sürdürüldüğünü söyledi.
.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 02:16:25
Güncelleme :29 Haziran 2006 Perşembe 02:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?