8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Hani'de cami inşaatı çöktü!

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde inşaatı devam eden bir caminin kubbesinin çökmesi sonucu 2'si ağır 4 işçi yaralandı. Cami enkazı altından çıkarılan yaralılar hava ambulansıyla hastaneye taşındı.

Hani ilçesinde 2 yıldır inşaatı devam eden bir caminin kubbesi henüz belirlenemeyen bir nedenden çöktü. Hayırsever vatandaşların desteğiyle ilçenin çıkışındaki Diyarbakır yolunda yaptırılan caminin son bölümü olan kubbe inşaatında işçiler çalıştığı sırada çökme meydana geldi. İşçilerden Hafif Yıldız ile Fırat İnci ağır, Mahmut Çalık ile adı öğrenilemeyen bir işçi ise hafif yaralandı. Kazanın duyulmasının arından olay yerine giden güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Servis görevlileri yaralıları enkazın altından çıkardı. Durumu ağır olan Hafif Yıldız ile Fırat İnci, Diyarbakır'dan gönderilen Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansıyla Diyarbakır'a getirildi.

Yaralılar Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada hafif yaralı iki kişi de Hani Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansıyla Diyarbakır'a gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 19:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?