7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Hani'de gençlik yürüyüşü yapıldı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen yürüyüşe katılan öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla şehir turu attı. Hani'de yapılan Gençlik Yürüyüşüne Hani İlçe Emniyet Müdürü Jesmin Ekedal, Hani Belediye Başkanı Vekili Abdullah Yakacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Günsel, Sağlık Gurup Başkanı Dr.Bedri Avcı, Halk Eğitim Merkezi Müdüresi Demet Ünver, Hani Mal Müdiresi Fikriye Köse, İlçe Tarım Müdürü İlyas Kıran, İlçe Nüfüs Müdürü Hasan Sarı, öğrenciler, öğretmenler ve
daire amirleri katıldı. Hani'de öğrenciler ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Hani Kaymakamlığı Hükümet Konağı önünde başlayan "Gençlik Yürüyüşün" de öğrenciler protokol eşliğinde şehir içerisinde yürüyüş yaptı. Korteje eşlik eden 112 acil yardım ekibi ile emniyet güçleri de hazır bulundu.

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Günsel, geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin bilimsel ve çağdaş bir anlayışla sportif, sosyal ve kültürel bir alanda yer almalarının sağlanması, beden ve ruh sağlığının geliştirilmesi herkesin ana hedefi olması gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 13:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?