7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Hani'de karne töreni düzenlendi

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 2008-2009 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılı tatilinin başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Törenlere Kaymakam Nesim Babahanoğlu da katıldı. 

Hani ilçesinde karne dağıtım töreni bu yıl Atatürk, Hürriyet ve Mehmet Akif İlköğretim Okullarında gerçekleştirildi. Törenlere Hani Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Hikmet Topkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Günsel, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Özay Şahin, Sağlık Grup Başkanı Dr. Bedri Avcı, İlçe Emniyet Amiri Jesmin Ekedal, İlçe Tarım Müdürü İlyas Kıran, Malmüdürü Fikriye Köse ve öğrenci velileri katıldı. 

Hani'deki ilköğretim okullarında gerçekleştirilen törenlerle karnelerini alan öğrenciler, yorucu bir yarıyılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadılar. Karneleriyle birlikte teşekkür ve takdir belgelerini öğrencilere veren Kaymakam Babahanoğlu kısa bir konuşma yaparak öğrencilerden tatilde bol bol kitap okumalarını özelliklede 6-7 ve 8'nci sınıfta okuyan öğrencilerden SBS'ye hazırlanmalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 18:18:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?