5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Hani'de PKK ile çatışma

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Olayda herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, .

Diyarbakır'ın Hani ilçesi dağlık arazi kesiminde de dün saat 17.30'da güvenlik güçleri bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin ''teslim ol'' çağrısına, teröristler tarafından ateşle karşılık verilmesi üzerine yaşanan kısa süreli çatışmada herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, Hakkari-Şırnak karayolu üzerinde mayın kontrolü yapan güvenlik güçleri tarafından dün saat 06.30'da terör örgütü mensupları tarafından yol kenarına döşenen bir adet anti personel mayın bulunarak imha edildi.

Duyuruda, Siirt'in Pervari ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından dün saat 12.15'te yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan patlayıcı maddenin patlaması sonucu bir güvenlik görevlisinin de yaralandığı bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 17:20:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nermin KARADENİZ IP: 85.110.62.xxx Tarih : 29.10.2007 21:37:40

belki burada,batıda yaşamak kolay diye düşünür DOĞUDAKİ İNSANLAR. Hani derler ya doğuran bir, kapıdaki 9 doğururmuş,,biz öyleyiz işte,burada hiç birşey yapamamın eziklğlyle sadece haber izliyoruz çaresiz.. yanınızdayız güzel kardeşlerim unutmayın.. sevgiyle sizi selamlıyor, lanetle pkk yı kınıyoruz.