7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Hani'de takdir belgesi töreni

Diyarbakır'ın Hani Kaymakamı Nesim Babahanoğlu 2008-2009 yılı içerisinde çalışmalarında başarı gösteren kurum amirleri ile 25 öğretmene takdir belgesi verdi.

Hani Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Konferans Salonunda yapılan törene Kaymakam Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Abdurrahman Zorlu, Kuyular Belediye Başkanı Seyid Narin, Gürbüz Belediye Başkanı Cumali Çiçek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Cengiz Yavaş, Piyade Tabur Komutan Yardımcısı Piyade Binbaşı Özay Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Günsel ile daire amirleri ve öğretmenler katıldı.

Kaymakam Babahanoğlu ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada, "Geleceğimizi yetiştirenler olan sizlere minnettarız. Görevinizin dışında harcadığınız mesai sizi daha başarı kılan etkendir. Sizlerin değişik bakış açıları eğitim öğretimin kalitesini artıracaktır. Bütün okulları tek tek gezdim. Aşağı yukarı bütün sınıflara girdim. Bu doğrultuda yaptığım gözlemler sonucu sizlere bu ödülü veriyorum. Gönül isterdi ki bütün öğretmenlerimiz bugün burada olsun" dedi.

Ödül alan Hani Nüfus Müdürü Hasan Sarı ile ilgili konuşan Babahanoğlu, ''29 Mart'ta yapılan mahalli seçimler öncesinde Nüfus Müdürü Sayın Hasan Sarı olmak üzere kurumda çalışan diğer memur arkadaşlarımızın eksiksiz ve pürüzsüz bir şekilde bir ekip olarak çalıştıklarını bunun dışında diğer nüfus işlemlerinde özverili bir çalışma yaptıklarını tespit ettim. Ben de bu arkadaşıma ve ekip çalışanları adına Müdürümüz Hasan Sarı'ya ödül veriyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Nesim Babahanoğlu ve Hani Belediye Başkanı Abdurrrahman Zorlu'nun elinden ödüllerini alan idareci ve öğretmenler branşlarında değişik konularda fikirlerini belirttikten sonra teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. Kaymakam Babahanoğlu anaokulu binasında katılımcılara çiğköfte partisi verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 11:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?