5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Haydi gençler kampanyaya

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Gençlik Çalışma Grubu, "Gönüllü Aktivist Kampanyası" başlattı.

Kampanya çerçevesinde eğitim, kültür-sanat, hukuk-demokrasi, ekoloji, işsizlik-yoksulluk, madde bağımlılığı, sağlık ve spor konularında gönüllülerden oluşan toplumsal çalışma birimleri oluşturulacak.

Gençlerin gönüllü katılımının beklendiği kampanya çerçevesinde fotoğrafçılık-sinema, tiyatro eğitimi, halk oyunları eğitimi, resim-müzik eğitimi, el sanatları, dil-bilgisayar eğitimi, halk eğitimi, okuma-yazma kursları, sağlık, spor, ekoloji, demokrasi-hukuk birimleri oluşturularak, atölye çalışmaları düzenlenecek.

"Ben varım, çünkü biz varız" ve "Kendimiz, kentimiz ve toplum için bir şeyler yapmak bizi eksiltmez çoğaltır" sloganıyla startı verilen kampanya hakkında bilgi veren Gençlik Çalışma Grubu Aktivisti Talat Çetinkaya, herkesin kendi fikri, kendi emeği ve projesiyle katılabileceği bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Gençliğin ve toplumun sorunlarına, taleplerine ve ihtiyaçlarına duyarlı olan tüm gençlere çağrıda bulunuyoruz. Ben varım diyen herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 10:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?