7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Haydi karnavala!

Pazartesi günü sahasında Bank Asya 1. Lig'deki son maçını oynayacak Diyarbakırspor'da gözler Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi.

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'e çıkış turunu Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında atacak. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, takımın Süper Lig'e yükselmesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak vesile olduklarını, başarının gerçek sahibinin halk olduğunu söyledi. Yakut, sezon içerisinde başta yaşadıkları ekonomik sıkıntılara rağmen takımının büyük başarı göstererek, Süper Lig'e yükseldiğini hatırlattı.

Bu başarıda teknik heyet, futbolcu ve yöneticilerin yanı sıra taraftarın da büyük katkısı olduğunu kaydeden, "Ortak mücadeleyle kazanılan bu büyük başarıyı hep birlikte kutlamak için çalışma başlattık. Son maçımız olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi ve sonrasında kutlama yapacağız. Aralarında İzzet Yıldızhan'ın da bulunduğu çok sayıda sanatçı konser verecek ve çeşitli gösteriler yapılacak. Kutlamaya Tarım ve Köyişleri Bakanımız Mehdi Eker, hemşerimiz sayın Abdulkadir Aksu ile çok sayıda siyasetçi de katılacak. Pazartesi akşamı Diyarbakır'da adeta karnaval havası olacak. Tüm taraftarımızı bu mutluluğu paylaşmaya davet ediyoruz. Tüm Diyarbakır halkı bunu hak etti. Son maçımızı da kazanarak ligde en çok galibiyet alan takım unvanımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımın Süper Lig'e çıkmasına bizler vesile olduk. Futbolcuların, teknik heyetin alın teri var. Başarının asıl sahibi ise halkımızdır. Çünkü bu mücadele onları mutlu etmek için yapıldı. Her güzelliğe layık olan kentimizin, Turkcell Süper Lig'de de takımı olması şanına yakışır. Diyarbakırspor taraftarı her zaman büyüklüğünü göstermiştir ve gösteriyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 13:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?