3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Hayvanseverlerden yardım

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’deki belediye ve valiliklere örnek olarak gösterilen Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ameliyathanesi için hayvanseverler ameliyat malzemesi gönderdi.

Üniteleri, şeffaflığı, işletim sistemi ile hayvanseverler tarafından Türkiye’deki tüm belediye ve valilikler için model olarak gösterilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi için hayvanseverler ameliyat malzemesi yardımı yaptı. Adının açıklanmasını istemeyen hayvanseverler 3 bin 500 YTL’lik ameliyat malzemesini Diyarbakır Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği’ne gönderdi.
Dernek Başkanı Sevgi Ekmekçiler ile bir grup hayvansever, ameliyat malzemelerini Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi sorumlu veteriner hekimi Cemil Alacan’a teslim etti. Teslim sırasında Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Nedim Yaşlı, destek olan hayvanseverlere teşekkür etti.

Diyarbakır Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ekmekçiler de hayvanseverlerin katkılarıyla soğuk havalarda üzerinde yatmaları için 100 battaniye temin ettiklerini, yavru köpekler için de barınağa ısıtıcı taktıklarını söyledi. Hayvanseverlerden ve gönüllülerden daha fazla katkı beklediklerini belirten Ekmekçiler, yardım edenlere de teşekkür etti.

kenthaber - diyarbakır haber
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 12:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?