7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Her evden destek istiyor

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde AK Parti'li Belediye Başkan Adayı Behçet Tekdemir yerel seçim çalışmalarına hız verdi.

Her eve girerek destek isteyen AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Behçet Tekdemir, ilçede yapacağı hizmetleri de mahalle toplantılarında anlatıyor. Seçim bürosunda ve açık hava toplantılarda daha çok projelerini anlatan Tekdemir, ev toplantılarında vatandaşla yakın temas sağlıyor ve tanışma fırsatı buluyor. Rakiplerinin ne söylediğinin değil kendisinin ne yaptığının önemli olduğunu kaydeden Tekdemir, "Diğer partilerin adayları benim için ne söylüyor, onlar ne yapacaklar bunlar beni ilgilendirmez.

Benim kimseyle bir kavgam ve hesabım yok. Ben ilçeye yapacağım hizmetlerimi anlatıyorum. Eksik kalanların tamamlanması için Ergani halkımdan destek istiyorum. Şu ana kadar yaptığım seçim çalışmalarından olumlu sinerji alıyorum. Seçmenlere, Ergani ilçesinde daha iyi imkanlara kavuşacağız ve bu imkanlarla da daha iyi hizmet edeceğimizi, yeni dönemde yapacağımız projeleri anlatıyorum" dedi.

Tekdemir, daha çok ev ziyareti ve esnaf ziyareti yapmak istediklerine dikkat çekerek, seçmenin kendisinden istediklerini ve karşılaştıkları durumları şu şekilde değerlendirdi:

"Seçime kadar kendimizi daha çok insana anlatmamız gerekiyor. Çünkü elini sıkmadığımız kişi, evine varmadığımız insan bize oy vermeyecek. Bizim yöremizin insanı kendisine yakın olana, kendisine bir adım gelene yaklaşır. Seçim çalışmalarım boyunca Erganili insanlarımız, benden yollarının yapılmasını, parklarının yapılmasını ve içlerinde olmamı, düğünlerinde, bayramlarında, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmamı istediklerini gördüm."
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 11:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?