7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Hırsızlar polisle çatıştı: 1 ölü

HIRSIZLAR POLİSLE ÇATIŞTI: 1 ÖLÜ

Diyarbakır'da hırsızlarla polis arasında çıkan silahlı çatışmada 1 şahıs ölürken 1 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Sur ilçesi Melik Ahmet caddesi üzerinde bir yaşlı vatandaşın parasını çalmak isteyen şahısları gören motorize ekiplerle şahıslar arasında çatışma çıktı. Ortalık bir anda kan gölüne dönerken şahıslardan biri belinden çıkardığı silahla polis memuru Erdinç Karagül'ü karnından yaraladı. Çıkan silahlı kavgada Cuma Erturay isimli şahıs hayatını kaybetti. Olay yerine gelen özel harekat timleri ara sokaklarda operasyon başlatırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olay yerine gelen diğer motorize ekiplerdekilerin, mesai arkadaşının yaralanmasından dolayı ağlamaları kameralara yansıdı. Yaralı polisinn durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HIRSIZLAR POLİSLE ÇATIŞTI: 1 ÖLÜ
HIRSIZLAR POLİSLE ÇATIŞTI: 1 ÖLÜ
HIRSIZLAR POLİSLE ÇATIŞTI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2010 Perşembe 14:06:00
Güncelleme :18 Kasım 2010 Perşembe 15:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SERDAR IP: 95.9.129.xxx Tarih : 19.11.2010 16:46:30

kardeşim bu haber palavra bir haber İHA yalan haber geçmiş olay hırsızlık olayı değil çocukların maytap kavgasına büyükler karışmış sopa ve silahlar çekilmiş daha sonra polis aradan gitmiş ve daha sonrada polis ateş açan şahsı etkisiz hale getirmek için vurmuş fakat adam yaşamını yitirmiş.....bu haberi ya silin yada diğer ajanslara bakın düzeltin kent habere başarılar