7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Hokeyciler Diyarbakır'da buluşacak

TÜRKİYE HOKEY ŞAMPIYONASI TEMMUZ'DA DİYARBAKIR'DA YAPILACAK

Türkiye Hokey Federasyonu 2010 yılı faaliyet programına yer alan, Büyük Erkekler Açık Alan Türkiye Hokey Şampiyonası, Diyarbakır'da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Sümer Park Kampüsü'nde 4 Temmuz'daki teknik toplantı ve kura çekiminin ardından 5-7 Temmuz tarihleri arasında şampiyona gerçekleştirilecek. Seyrantepe Spor Kompleksi Sentetik Futbol Sahası ile Ahmet Cemil Serhadlı Spor Tesisleri Sentetik Futbol Sahasında başlayacak olan şampiyonaya, Türkiye'nin çeşitli illerinden sporcular katılacak.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan yaptığı açıklamada, "Diyarbakır, tarihi dokusu ve kültürel yapısıyla ülkemizin güzel illerinden biridir. Bu şampiyona, Diyarbakır'ın tanıtımına katkı sağlaması bakımından son derece önemlidir. Diyarbakır bu şampiyonaya layıkıyla ev sahipliği yapacak ve katılımcılar, Diyarbakır ile ilgili güzel anılarla ayrılacaklardır" dedi.

Karakan, şampiyonaya destek veren, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam Belediye Başkanı Osman Baydemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin ve Diyarbakırlı Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Edemen'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 13:02:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 15:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?