8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

İHD heyeti Bulanık'a gidiyor

Muş'un Bulanık ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayları yerinde incelemek amacıyla aralarında İHD Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erbey'in de bulunduğu İHD heyeti Bulanık'a giderek incelemelerde bulunacak.

Muş'un Bulanık ilçesinde bugün meydana gelen ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylar sebebiyle ilçede gerginlik devam ederken, yaşanan olayı yerinde gözlemlemek amacıyla İHD yöneticilerinden oluşan bir heyet yarın Bulanık'a gidiyor. İHD Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Şube Başkanı Av. Muharrem Erbey, İHD MYK Üyesi ve Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Ali Akıncı, İHD MYK Üyesi ve Mardin Şube Başkanı Av. Erdal Kuzu, İHD MYK Üyesi ve Van Şube Başkanı Av. Cüneyt Caniş ile İHD Muş Şube Başkanı

Av. Vedat Şengül'den oluşan heyet, sabah erken saatlerde Bulanık İlçesi'ne gidecek. Yaşanan olayları yerinde inceleyecek olan İHD heyeti, ayrıca incelemeleri kapsamında Muş Valisi, Bulanık Kaymakamı, Bulanık Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşecek. İHD heyeti, daha sonra gözlemlerinden oluşan bir raporu kamuoyuna açıklayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 18:09:00
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?