8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

İl sağlık müdürü istifa etti

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Van Sağlık İl Müdürü Dr. Orhan Çetinkaya Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Dr. Orhan Çetinkaya, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde memleketi Diyarbakır'dan aday olduğunu açıkladı. 2009 yılında Van Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan Çetinkaya, istifa ettikten sonra Diyarbakır'da seçim çalışmalarına başladı. Sosyal hayatında takım ruhuna ve disiplinli bir ekip çalışmasına önem vermeyi, memleket meseleleriyle ve toplumsal sorunlarla yakından ilgilenmeyi kendine ilke edindiğini söyleyen Dr. Orhan Çetinkaya, halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüğü için

milletvekili aday adaylığı için başvurduğunu söyledi. Memleketine güzel işler yapmak istediğini belirten Dr. Çetinkaya, siyasetin halka hizmet etme sanatı olduğunu ve bu basamak ile hemşerilerinin hak ettiği her türlü hizmeti ayaklarına götüreceğini belirtti.

Seçim hazırlıklarını sürdüren Dr. Orhan Çetinkaya, 15 Mayıs 1967 yılında Diyarbakır'da doğdu. 1993 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Çetinkaya, çeşitli illerde kamu görevi yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Çetinkaya, İngilizce ve orta düzeyde Fransızca biliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2011 Cumartesi 13:58:02
Güncelleme :12 Mart 2011 Cumartesi 18:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?