7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

İlde Kıvırcık Ali rüzgarı

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kardeşlik Sınır Tanımaz' projesi kapsamında Diyarbakır'da sahne alan ünlü sanatçı Kıvırcık Ali, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
 
Bayrampaşa Belediyesi ve Gönül Köprüsü Derneği tarafından Ramazan dolayısıyla 27 ilde düzenlenen "Batıdan Doğuya Bayrampaşa'dan Ramazan" ve "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla Diyarbakır'a da gelen 4 Tır, 3 otobüs, 2 minibüs ve 350 kişilik ekip, Diyarbakırlılar'a unutamayacakları bir gece yaşattı. Batıkent'teki boş arazide kurulan standlarda ilk olarak binlerce vatandaşa iftar yemeği verildi. Etkinlikler kapsamında kimi çocuklar düzenlenen animasyonlu eğlenceleri izlerken, kimileri ise dijital ortamda internette sörf yapmanın tadını çıkardı. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in de katıldığı ve 5 ulusal kanaldan canlı yayınlanan etkinliklerde sahne alan ünlü sanatçı Kıvırcık Ali, söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenleri hem hüzünlendirdi hem de coşturdu.

Kıvırcık Ali'nin seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ölümsüzleştirmek isteyen hayranları ise sahne önüne kadara gelerek şarkıları cep telefonlarına kaydetti.
 
Etkinliklere katılan Bakan Mehdi Eker'e Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge tarafından üzerinde "Kardeşlik Sınır Tanımaz" yazılı maket bir Tır hediye edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 15:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?