7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

İlk kez kırmızı kart gördüm!

BESSAM ABBAS 9 YILDA İLK KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Diyarbakırspor'un Iraklı başarılı defans oyuncusu Bessam Abbas 9 yıllık futbol hayatında ilk kez kırmızı kart gördüğünü ancak mağdur tarafın kendisi olduğu söyledi.

Diyarbakırspor'un Pazar günü sahasında oynadığı Kasımpaşa maçında, Cenk İşler'in dirsek vurması sonrasında gözünden darbe alan Iraklı savunma oyuncusu Bessam Abbas, futbol hayatı boyunca ilk kez kırmızı kart gördüğünü söyledi. Abbas, Cenk'le girdiği pozisyonda mağdur olan tarafından kendisi olduğunu iddia ederek gördüğü kırmızı kartın da haksız olduğunu savundu. Bessam Abbas, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "9 yıllık futbol yaşantımda ilk kırmızı kart gördüm. Kasımpaşalı futbolcu Cenk İşler maç

esnasında gözüme dirsek vurdu gözüm morardı. Maçta mağdur olan darbe yiyen ben olduğum halde Cenk İşler'in masumane pozlar verdiğine inanamıyorum. Bu futbolcu ceza almaması için yoğun çaba içerisine girdi. Benim bu konuda suçum yok. Takımımı önemli maçında yalnız bırakmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Adilane bir ceza çıkmasını bekliyorum. Çünkü Cenk İşler, sahada olay çıkartmak için her şeyi yaptı. Sahayı birbirine kattı. Attığı sert dirsekle benim elmacık kemiğimi kıracaktı" dedi.

BESSAM ABBAS 9 YILDA İLK KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 14:30:00
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?