8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

İlk kez kuaföre gittiler

İLK KEZ KUAFÖRE GİTMENİN HEYACANINI YAŞADILAR

Diyarbakır Mesleki Eğitim Merkezi tarafından 25 öğrenci okulda bulunan kuaför kurslarına götürülerek saç kesimi ve bakımları yaptırıldı. Bazı öğrenciler ilk kez kuaföre gitmenin heyacanını yaşarken, Meslik Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Karadaşlı, öğrencilerin daha kısa yoldan ve güzel mesleklere gidilebileceğinin vurgusunu yapmak istediklerini söyledi.

Mesleki Eğitim Merkezi maddi durumu düşük olan öğrencilerin adeta derdine derman olmaya devam ediyor. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Mesleki Eğitim Merkezi yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Eğitim Merkezi'nde kursiyerler tarafından Seyrantepe İlköğretim Okulu'ndan gelen 25 öğrencinin saç kesimi ve bakımı yapıldı. Mesleki Eğitim Müdürü Mehmet Karadaşlı ve okul idarecileri gelen öğrencileri kapıda karşıladı. Daha sonra kuaför salonuna geçen öğrenciler burada oldukça neşeli dakikalar geçirdi. Kuaföre gelen bazı öğrenciler ilk kez bir kuaföre gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Mesleki Eğitim Kursu Müdürü ve idarecilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok neşeli dakikalar geçirdik. Bize bu imkanı sağlayanlara çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Karadaşlı ise etkinliklerinin iki yıldır sürdüğünü bildirerek, "Okullarımızla işbirliği içerisindeyiz. Okulumuzu tanıtmanın en güzel yolunun öğrencileri buraya getirip hem okulumuzu görmek hem onların saç bakımını yaptırıp belki de hiç kuaföre gitmeyen çocuklarımızı kuaförle tanışmasını sağladık. Kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak, okulumuzun var olduğunu göstermek için bu etkinliği yaptık. Herkesin illa ki lise ve üniversiteye gitmeleri gerekmiyor. Daha kısa yoldan doğru ve güzel mesleklere gidileceğinin vurgusunu yapmak istedik. Kızlarımız burada olmaktan memnun. İki itaraf da yaptığı işin memnuniyetini taşıyor. Okulumuza çok rağbet var" şeklinde konuştu.

İLK KEZ KUAFÖRE GİTMENİN HEYACANINI YAŞADILAR
İLK KEZ KUAFÖRE GİTMENİN HEYACANINI YAŞADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 11:49:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 16:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?