7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

İlk transfer Tayfun Türkmen

Transfer çalışmalarını sürdüren Diyarbakırspor, ilk transferini yaptı. Yeşil-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcu Tayfun Türkmen'i 1 yıllığına renklerine bağladı.

Asbaşkan Suat Önen, ilk transferlerini yaptıklarını belirterek, "Hocamızın raporu doğrultusunda geçen sezon Eskişehirspor forması giyen forvet Tayfun Türkmen ile 1 yıllığına anlaşmaya vardık. Kendisinin takıma faydalı olacağına inandığımız için bu transferi gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Diyarbakırspor, 2009-2010 futbol sezonu için Lescon firması ile teknik ürün sponsorluk anlaşması imzaladı. Yeni sezonda Diyarbakırspor'un ürünleri Lescon tarafından karşılanacak. 

Diyarbakırspor yeni sezona geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da Kocaeli Kartepe'de hazırlanacak.  Yeşil-kırmızılı kulübün Asbaşkanı Suat Önen, Diyarbakırspor'un yeni sezon kamp hazırlıklarına 5 Temmuz'da Kocaeli Kartepe'de başlayacağını açıkladı. Suat Önen, sezon öncesi takımın son durumunu da değerlendirerek, "5 Temmuz'da Kocaeli Kartepe'de kampa gireceğiz.

Diyarbakırspor olarak teknik direktör konusunu çözdük. Sözleşmesi iptal olan bir çok futbolcumuzla anlaştık. Yeni transferlerimizle büyük ölçüde mutabakat sağladık. Sezon hazırlıklarına diğer rakiplerimizden geç başlamış oluyoruz. Bu farkı kapatmak için yoğun bir tempo uygulayacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 14:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysi yıldız IP: 78.165.84.xxx Tarih : 1.07.2009 17:30:31

Diyarbakırspora hayırlı ugurlu olsun .......