8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Iraklı konuklar Gazi köşkünde buluştu

Ortadoğu 5. Uluslararası Endüstri Fuarı nedeniyle Diyarbakır'a gelen çok sayıda Iraklı bürokrat ve işadamı için valilik tarafından verilen yemekte konuklar birbirlerine plaket ve armağan verdi. 

Ortadoğu 5. Uluslararası Endüstri Fuarı etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Valiliği'nin Gaziköşkü'nde verdiği yemeğe Irak Ticaret Bakanı Aziz İbrahim Aziz, Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dara Celil Hayat, Kürt İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Şiwan A. Hamit Cewher, Irak Ticaret Odaları Birliği Başkanı Yardımcısı Cafer El Hamdani, işkadını Ferda Cemiloğlu ile beraber çok sayıda Iraklı bürokrat ve işadamının yanı sıra ev sahibi olarak Vali Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Kutbettin Arzu, Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl ve kentimizin diğer oda ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Geceye büyük bir coşku katan Büyükşehir Belediyesi Halk Müziği Sanatçısı Ali Aktaş şarkıları ile katılımcıların ilgisini kazandı. Şarkılara eşlik eden katılımcılar halay çekti. Vali Efkan Ala, Osman Baydemir ve oda ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri konuklara plaket verdi. 

Ayrıca Baydemir, Yeni Yaşam Atölyesi ürünlerini armağan ettiği yemekte Iraklı bürokrat ve iş adamlarından oluşan konuklar da Vali Efkan Ala, Osman Baydemir, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine çeşitli hediyeler ve plaket verdi. 
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 18:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?