5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

İstanbulspor maçı hazırlığı tamam

TFF 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, pazar günü sahasında oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Diyarbakırspor bugün yaptığı antrenmanda koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında, bir bölümü basına kapalı olarak taktiksel ağırlıklı çift kale maç yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda teknik heyet, yapılan hatalarda oyunu durdurarak pozisyonları tekrarlattı.

Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Kayhan, Diyarbakırspor'un galibiyet peşinde olduğunu ifade ederek, "Ligde iyi bir çıkış yakalayan takımımız bu çıkışı sürdürmek istiyor. Sahamızda pazar günü ligin en alt sırasındaki İstanbulspor ile oynayacağız rakibimizi hafife almıyoruz. Tek hedef galibiyet. Zirve yarışına devam edebilmek için 3 puanı almamız gerekiyor. Takımımızdaki futbolcular maç boyunca fiziksel mücadele ile top kontrolünü ellerinde tutmalıdır. Bu maçta futbolcularımız kadar taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Futbolcularımızın Antalyaspor maçı galibiyeti primlerini ödeyeceğiz" dedi.


Yeşil-kırmızılı takımın golcü futbolcusu Hüseyin Kartal ise, takımının başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Gol atmak benim işim, yine içime doğdu bu karşılaşmada gol atacağım. Hafta içi çalışmalarımızda yalnızca gol atmayı düşünerek çalıştım. Kendimi çok formda hissediyorum. Rakibimiz kim olursa olsun benim için fark etmez" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor'un geçen hafta 2 golünü atıp takımın galip gelmesinde büyük rol oynayan Bülent Bal ise "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bu da bizi moral açısından en yüksek seviyeye çıkartıyor. Her arkadaşım gibi ben de sahadan galibiyetle ayrılabilmek için gol atmayı düşünüyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak aldığımın hakkını fazlasıyla ödemek istiyorum. Bu maçımızdan da farklı bir skorla ayrılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 17:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?