7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

İşte Diyarbakırspor'un kamp kadrosu

DİYARBAKIRSPOR'UN KAMP KADROSU BELLİ OLDU

3 Ocak'ta Antalya Belek'te ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacak olan Diyarbakırspor'da kamp kadrosu belli oldu.

Diyarbakırspor'lu futbolcular bugün Antalya Belek Adora Otel'de toplanıyor. Yeşil-kırmızılı takım Pazar günü ligin ikinci yarısının çalışmalarına başlayacak. Kulüp Sportif Direktörü Mehmet Budakın, yaptığı açıklamada, kamp kadrosuna 19 futvolcu aldıklarına ve alt yapıdan da 4 futbolcuyu kampa çağırdıklarını ifade ederek, "Kampımıza 19 futbolcumuzu ve alt yapıdan 4 genç oyuncumuzu davet ettik. Bunlar Gökhan Tokgöz, Erdinç Yavuz, Diallo, Tazemeta, Ümit Bozkurt, Adnan Güngör, Barış Ataş, Erdal Ğüneş, Musa

Büyük, Osman Kurtuldu, Celalettin Koçak, Erhan Şentürk, Bessam Abbas, Ayman, İbrahim Ülüm, Abdullah Çetin, Mustafa Özkan, Burak Karaduman ve Mendoza. Bunlara ilaveten alt yapımızın başarılı oyuncularından Sıddık, Şiyar, Vedat ve Cemal'i kadromuza dahil ettik. Bu arkadaşlarımız bugün akşama kadar kampımızda hazır olacaklar. Kampımız başladığı günden itibaren transfer için temasta olduğumuz yerli ve yabancı oyuncuları davet edeceğiz. Gerekeni orada yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 12:35:03
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 23:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?