8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

İşten atılınca kendini yakmak istedi

İŞTEN ATILDIĞINI İDDİA EDEN KADIN KENDİNİ YAKMAYA KALKIŞTI

Diyarbakır'da bir kadınevinde eğitici öğretmen olarak çalışan kadın, işten çıkarıldığını iddia ederek kendini tiner ile yakmak istedi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Bağlar İlçe Belediyesi'ne bağlı olarak kurulan Kardelen Kadınevi'nde uzun zamandan bu yana eğitici öğretmen olarak çalışan Ayten Çetiner (46), işten çıkarıldığı iddiasıyla Kardelen parkında kendini yakmak istedi. Parkın ortasında bir ateş yakan ve ateşin kenarında oturarak elindeki tiner şişesi ile kendini tutuşturma tehditleri savuran Ayten öğretmeni vatandaşlar ikna edemedi. İkna olamayan Ayten Öğretmen'i elinde yangın tüpü ile gelen polisler zorla ateşin başından uzaklaştırdı. Sinirden sigara yakıp bağıran Ayten öğretmen, "Beni yargısız infaz yaptılar. Benim bütün emeğimi çöpe attılar. Beni ekmeğimden ettiler, ben kendimi yakacağım" diye bağırdı.

Uzun uğraşlar sonucu zor ikna edilen Ayten öğretmen ifadesi alınmak üzere Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, Kardelen Kadın evi yetkilileri ise Ayten öğretmenin işten çıkartılmadığını, diğer şubelerinde personel ihtiyacı olduğu için oraya göndermek istediklerini ama bu olaydan sonra büyük ihtimal ilişiğinin kesileceğini ifadesini kullandılar.

İŞTEN ATILDIĞINI İDDİA EDEN KADIN KENDİNİ YAKMAYA KALKIŞTI
İŞTEN ATILDIĞINI İDDİA EDEN KADIN KENDİNİ YAKMAYA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 17:34:03
Güncelleme :21 Şubat 2011 Pazartesi 18:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?