8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Kaçak yapılaşmaya izin yok

Diyarbakır merkez Yenişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, kentin planlı ve sağlıklı bir şekilde gelişmesine engel teşkil eden çok sayıda kaçak yapıyı yıktı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, kaçak yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerdeki denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürürken Sanayi Mahallesi'nde yapılan uyarılara rağmen kaçak olarak yapılmasına devam edilen çok sayıda gecekonduyu yıktı. Yapılan denetim ve yıkımlarla ilgili olarak bilgi veren İmar ve Şehircilik Müdürü Cengiz Kaplan, kaçak yapılaşmanın özellikle seçim öncesi arttığına dikkat çekti. Kaçak yapılaşmaya kesinlikle izin vermeyeceklerini ifade eden Kaplan, "Seçim sürecinde başlayan
gecekondulaşmayı önlemek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesinlikle izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bu konudaki önlemlerimizi alacağız" dedi.

Yenişehir Belediyesi yıkım ekipleri kaçak yapılaşmanın yoğun olduğu Aziziye, İplik, Üçkuyular, Gürdoğan ve Sanayi mahallelerindeki denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 10:33:20
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 13:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?