7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kaleci Espinoza ile yollar ayrıldı

DİYARBAKIRSPOR KALECİ ESPİNOZA İLE YOLARINI AYIRDI

Diyarbakırspor Ekvatorlu kalecisi Aragon Espinoza ile yollarını ayırdı. Yeşil-kırmızılı futbolcu bu oyuncuyla olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Diyarbakırspor kaleci Fevzi'den sonra, sezon başında Belçika'dan transfer ettiği kaleci Aragon Espinoza ile de yollarını ayırdı. Yeşil-kırmızılı kulübün sportif direktörü Mehmet Budakın yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Şu ana kadar atılmış bir imza yok. Bir iki gün içerisinde imzalar atılmaya başlanacak. Futbolcularımızdan Mikkel Rask ve Jop Joseph Desire'ye kendilerini istemediğimizi, kendilerine kulüp bulmalarını söylemiştik. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'ın raporları doğrultusunda hareket ediyoruz. Ziya Doğan, kaleci Aragon Espinoza'yı istemediğini belirtmişti. Biz de bu oyuncumuzla olan sözleşmemizi karşılıklı feshettik. Bunu herkesin iyi bilmesini istiyoruz, hiç kimse Diyarbarbakırspor'dan üstün değildir. Görüştüğümüz futbolcular var anlaştıkça açıklayacağız" dedi.

Öte yandan edinilen bilgiye göre, Ankaragücü'nden eski Diyarbakırspor'lu Ufuk Bayraktar ile Fredrik Risp'in Yeşil-kırmızılı transfer heyetiyle görüştüğü ve iki futbolcuyla da büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.

DİYARBAKIRSPOR KALECİ ESPİNOZA İLE YOLARINI AYIRDI
DİYARBAKIRSPOR KALECİ ESPİNOZA İLE YOLARINI AYIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 11:10:01
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 13:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?