8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Kalpli köpek şok ediyor

(ÖZEL HABER) SIRTINDA KALP İŞARETİ OLAN KÖPEĞİNİ SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK SATMAK İSTİYOR

Diyarbakır'da 'Pin Pin' isimli bir köpeğin sol tarafında bulunan kalp işareti görenleri hayrete düşürüyor. Köpeğin sahibi Mustafa Bıyıklı, maddi imkansızlıklar nedeniyle köpeğini satmak istediğini söyledi.

Diyarbakır'da bir köpeğin sırtındaki kalp işareti görenleri hayrete düşürüyor. Geçen yıl Tunceli merkezde görülen kanatlı kediden sonra şimdi de Diyarbakır'da sol tarafında kalp işareti olan köpek, sahibini bile şaşırttı. Pin Pin isimli köpeğin sahibi Mustafa Bıyıklı, '14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşması ile birlikte Diyarbakır'da en güzel Sevgililer Günü hediyesi olarak köpeğinin öne çıktığını söylerken, maddi imkansızlıklar nedeniyle köpeğini satılığa çıkardığını belirtti. Bütün aşıları vurulan ve

karnesi bile bulunan Pin Pin'i görenler hatıra fotoğrafı çektiriyor. Köpeğin sahibi Bıyıklı, "1 aylıkken yol kenarında buldum. Araba çarpacaktı. Aldım büyüttüm. 6 ay sonra farkına vardım. Kalp işareti var diye. Ben de dedim bunu tüm Türkiye'ye gösterelim. Satmayı düşünüyorum. Ekonomik anlamda biraz sıkıntım var. Sahibine çok bağlıdır. Bakkala bile beraber gidiyoruz. Satmak benim için çok zor ama ne yapalım. Şu anda satacağımı düşünmek bile beni duygulandırıyor. Aşısı ve karnesi var. Köpeğimi almak isteyenler 0 535 247 96 92 numaralı telefondan bana ulaşabilir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:43:00
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 12:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?