7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kampta şok gelişme!

Kocaeli Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da 5 oyuncusu kampı terk etti.

Yeni sezonda Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan ve Kartepe'de hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da Emrah Bozkurt, Mithat Yaşar, Engin Öztonga, Volkan Özcan ve Erhan Çatalçam, kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle kamptan ayrıldılar.

İHA muhabirine açıklama yapan Emrah Bozkurt, "Yönetimimizin isteği üzerine Kartepe kampına geldik, yönetimin her dediğini yaptık. Ama maalesef onlar bizlere verdikleri hiç bir sözü tutmadılar. Bizlerde aldığımız kararla ben ve 4 arkadaşım sabah idmanına katıldığımız Kartepe kampını terk etmek zorunda kaldık. Bizler geçen sezon büyük bir başarı göstererek Diyarbakırspor'u 4 sezon sonra süper lige çıkarttık.

Ama bizlere verilen sözlerin hiç bir tutulmadı. Bize bu yapılanlar büyük haksızlıktır. Bizlere sözleri verenlere ise ayıptır. Bizler profesyonel futbolcularız ekmeğimizi futboldan çıkartıyoruz. Ne zamandan beri bizlere göz göre sıkıntı çektiriyorlar. Çok üzgünüz " dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:30:19
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysi yıldız IP: 78.165.87.xxx Tarih : 11.07.2009 21:09:23

Bu takımın makus kaderimidir anlamadım nedir  her yıl aynı sendrom aynı senaryo 2.ligdesin para yok çıkmışsın para yok nereye gidiyor gelen paralar yeni yönetimin hiç mi kredisi yok  tam bi muamma diyarbakırsporun hali  böyle giderse kampta adam kalmaz.