9
Mayıs
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

Kampüste şenlik var!

YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI'NCA DÜZENLENEN KAMPÜS BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçe Kaymakamlığı'nca hzırlanan 'Yaz Kış Derken Geldi Bahar Kampüsümüzde Şenlik Var' projesi kapsamında planlanan bahar şenliği başladı.

Bugün başlayan ve 3 gün sürecek olan şenliğe, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Yenişehir Kaymakamı Adem Arslan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, Yenişehir ilçesine bağlı tüm kurum müdürleri, okul müdürleri, 8 okulun öğrencileri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Halk oyunları ile başlayan şenliğe Vali Toprak ve Kaymakam Arslan, çocukların ısrarıyla birlikte halay çekti. Şenlikte sergilenecek olan dev bir resim brandasına Vali Toprak ve Kaymakam

Arslan, resim çizerek katkıda bulundu. Şenlikte öğrencilerle sohbet eden Yenişehir Kaymakamı Adem Arslan, "Öğrencilik yaşamınız, kendinizi farklı olarak yetiştirme, geliştirme fırsatını yakalayabileceğiniz çok önemli yıllardır. Amacımız, okul hayatınız boyunca gerçekleştireceğimiz nitelikli etkinliklerin verdiği birbirinden güzel bilim, sanat, kültür ve spor esintileriyle, siz sevgili öğrencilerimizin öğrencilik yılları ve sonrasında birlik beraberlik içinde huzurlu, mutlu, sağlıklı, başarılı olarak

yaşamanızı sağlamaktır. Bizler sadece 'Bahar Şenlikleri'nde değil, şartların imkan verdiği ölçüde, her zaman siz değerli öğrencilerimizin yanında yapacakları bilim, sanat, kültür ve spor etkinliklerinin en üst seviyede destekçisi olmaya devam edecektir. Şenliğimizin bir bayram havasında geçmesini, kampus okullarının düzenlemiş olduğu bu güzel ortamına bir esinti de güzel Yenişehir'imizden göndermek hepimiz için sevinç ve mutluluk kaynağı olacaktır" dedi.

Şenlik konserler, şiir dinletisi, strreetball, okullar arasında oynanacak olan futbol karşılaşmaları, tiyatro gösterisi, badminton turnuvası, uçurtma şenliği, ayak tenisi karşılaşmaları ve öğretmenler arası voleybol turnuvaları ile 3 gün boyunca devam edecek.

YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI'NCA DÜZENLENEN KAMPÜS BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI
YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI'NCA DÜZENLENEN KAMPÜS BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 18:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?