7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kamu çalışanlarını uyardı

Diyarbakır'ın Hani İlçesi Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, "Bütün kamu görevlileri vatandaşa nazik davranmalıdır ve yasal taleplerine en hızlı şekilde cevap vermelidir" dedi.

Hani Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Hani Belediye Başkanı Abdurrahman Zorlu, çevre belediyelerin başkanları ve kurum amirleriyle bir toplantı yaptı. Hani ilçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, toplantıya katılanlardan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı ve koordinasyonu gerektiren durumlar hakkında ilgili kurumlara talimat verdi. Babahanoğlu, herkesin kamu görevi yaptığını hatırlatarak, "Bütün kamu görevlileri vatandaşa nazik davranmalıdır ve yasal taleplerine en hızlı şekilde cevap vermelidir. Kesinlikle işlerimizi savsaklamamalıyız. Kamu hizmetleri etkin verimli ve şeffaf olmalıdır" dedi.

Kaymakam Babahanoğlu, daire amirlerinden mesai saatlerine riayet etmelerini isteyerek, mesai saatini takip etmeyen memurlara disiplin cezası uygulanması uyarısında bulundu. Babahanoğlu, "Herkes kılık kıyafetine titizlikle bakmalı. Makama girerken ceket ve kravat takmak zorunludur.Yapacağım ani baskınlarda mesai saati ve kılık kıyafete riayet etmeyenleri görürsem o kurumun amiri ve personeli hakkında gereken yasal işlemi başlatacağım" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?